BIOGRAFIE

Als kind is Sarah dol op haar grootvader, een gepassioneerd kunsthistoricus. Bij elk bezoek brengt hij kunstboeken mee. Op zijn schoot ontdekt Sarah schilders en beeldhouwers doorheen de geschiedenis. Haar passie voor kunst is vroeg geboren. Sarah maakt van haar passie haar studie en haar beroep.

Na met onderscheiding afgeronde studies Plastische Kunsten wordt Sarah door een jury geselecteerd om het logo van StudentAid Antwerpen te ontwerpen. Het resultaat van haar werk verschijnt op de cover van het tijdschrift Knack en op talloze gadgets. Snel daarna krijgt Sarah haar eerste professionele schilderopdrachten.

Sarah creëert zelf schilderijen, muurschilderingen, 3D kunst en illustraties. Ze werkt ook vaak in opdracht. Doorheen haar carrière ontwikkelt ze een breed repertoire aan schildertechnieken en benaderingswijzen om beter in te kunnen spelen op de wensen van haar klanten. Haar werken zijn soms figuratief, soms abstract. Steeds drukt ze haar eigen stempel op elk kunstwerk. En de onthulling van elk werk geeft haar nog altijd veel gezonde stresskriebels.

Om de passie voor kunst en creativiteit aan te wakkeren in anderen, geeft Sarah al 20 jaar les: eerst in de humaniora, nu in door gepersonaliseerde privélessen en workshops op maat.

Sarah
SARAH VERSTEELE
Scroll naar boven